Gyakran ismételt kérdések

Mennyi ideig tart egy átlagos fordítási projekt?

Egy átlagos fordítási projekt normál határidővel általában legfeljebb 3 munkanapig tart, ezt azonban a fordítani kívánt szöveg jellege és terjedelme is befolyásolhatja. Ügyfeleink elégedettsége érdekében rugalmasságra törekszünk, ezért az egyedi ajánlatkérésnél lehetőségük van sürgősséggel, vagy egy előre meghatározott határidőre kérni a fordítást akár hétvégén és munkaidőn túl is.

Milyen módon történik a fizetési folyamat?

Bankkártyával fizetni a visszaigazoló e-mailben található SimplePay linkre kattintva tud, vagy rendezheti a számlát átutalással, az ugyanebben az e- mailben szereplő számlaszámra.

Milyen garanciát vállalnak a fordítás minőségére?

A fordítás minőségére többféle garanciát is vállalunk. Minden fordítás szigorú belső minőségellenőrzésen esik át, az esetleges hibákat, elírásokat a lehető leggyorsabban, díjmentesen javítjuk. Komoly tartalmi eltérés esetén a fordítás kézhez vételétől számított 48 órán belül pénzvisszafizetési garanciával is élhet a vásárló.

Hogyan biztosítják a bizalmas adatok védelmét?

A személyes és bizalmas adatokat a GDPR előírásoknak megfelelően titkosítva tároljuk és titkosítva küldjük, így senkinek sem lehet hozzáférése, aki nem jogosult rá.

Milyen nyelvekre fordítanak?

37 nyelvre fordítunk

Magyar Angol Német Albán Arab Bolgár Bosnyák Cseh Dán Észt Finn Flamand Francia Görög Héber Holland Horvát Japán Kínai Lengyel Lett Litván Macedón Montenegrói Norvég Olasz Orosz Portugál Román Spanyol Szerb Szlovák Szlovén Svéd Török Ukrán Vietnámi

Egyéb speciális igény esetén, kérjük, lépjen velünk kapcsolatba a kapcsolati űrlapon keresztül, vagy küldjön nekünk e-mailt az info@startfordito.hu címre!

Milyen formátumban kérik a fordítást?

A weboldalunkon lévő árajánlatkérőnél és árkalkulátornál a következő formátumokat tudja feltölteni:

pdf, txt, doc, docx, odt, pages, rtf, jpeg, jpg, png, xls, xlsx, ods, ppt, pptx, odp, xml, csv, srt, html, po, mo, idml, indd

Ezektől eltérő fájlkiterjesztések esetén, kérem e-mailben küldje el a fordítandó fájlokat a info@startfordito.hu e-mailcímre!

Van-e lehetőség az eredeti dokumentumok postázására, vagy csak online lehet elküldeni?

Első sorban online fordítóiroda vagyunk, de természetesen igény esetén postai úton is tudjuk fogadni vagy küldeni a fordításokat. Ilyen esetekben a postaköltség az ügyfelet terheli.

Próbálja ki árkalkulátorunkat és vásároljon akár azonnal!

Gyors árkalkulátorunknak köszönhetően Önnek nem kell az egyedi árajánlatkéréssel fáradnia, hanem azonnali információkat szerezhet fordítási árainkról és a kalkulált árat azonnal el is fogadhatja!


Simplepay logó, Mastercard logó, Maestro logó, American Express logó

© 2023 Start Fordítóiroda