Hivatalos fordítás

A hivatalos fordítást záradékkal (pecséttel, cégszerű aláírással ellátott hivatalos tanúsítvánnyal) látjuk el, amely ezáltal hivatalosnak minősül. Ezzel tanúsítjuk, hogy a fordítás tartalmilag és formailag mindenben megegyezik a hozzá fűzött eredeti dokumentummal. Ügyfeleink igényeinek megfelelően kérhető elektronikus formában (elektronikus aláírással és időbélyegzővel ellátva), vagy nyomtatott formában (összefűzve, pecséttel és aláírással ellátva). Cégkivonatok, cégbejegyzések és egyéb céges iratok hiteles fordítására a szakfordításról és tolmácsolásról szóló 24/1986 (VI.26.) MT rendelet 6/A. §-a szerint a Start Fordítóiroda is jogosult, az általunk készített hivatalos fordítások az OFFI hitelesített fordításaival egyenrangúak. A cégbíróság, illetve az állami hatóságok és hivatalok nagy része elfogadja, megrendelés előtt azonban javasoljuk, tájékozódjanak róla, hogy a hivatalos fordítást harmadik fél elfogadja-e. Állampolgári ügyekben, államközi szerződések esetében rendszerint hiteles fordításra van szükség, ha azonban a hivatalos (záradékolt) fordítás is megfelelő, örömmel elkészítjük Önöknek rövid határidő és kedvező ár mellett.

További elérhetőségek

Nyitvatartás: Hétfőtől vasárnapig!

E-mail cím: info@startfordito.hu

Telefonszám: +36 30 481 8889

Céges, bírósági, egyéb jogi ügyekben gyakran előírás, hogy az egyes dokumentumokról hivatalos fordítás készüljön, hiszen igazolni kell a fordítás eredetiségét és tartalmi helyességét.

előnyök
 • Pipa

  Hivatalos tanúsítvány

 • Pipa

  Pecséttel és cégszerű aláírással

 • Pipa

  Anyanyelvi minőség

 • Pipa

  Rövid határidő

 • Pipa

  Kedvező ár

 • Pipa

  Ingyenes próbafordítás

 • Pipa

  Pénzvisszafizetési garancia

Fordított nyelvek

Magyar

Angol

Német

Albán

Arab

Bolgár

Bosnyák

Cseh

Dán

Észt

Finn

Flamand

Francia

Görög

Héber

Holland

Horvát

Japán

Kínai

Lengyel

Lett

Litván

Macedón

Montenegrói

Norvég

Olasz

Orosz

Portugál

Román

Spanyol

Szerb

Szlovák

Szlovén

Svéd

Török

Ukrán

Vietnámi

Árajánlatkérés hivatalos fordításra

Maximális engedélyezett fájlméret:

50MB

Engedélyezett fájlkiterjesztések:

pdf, txt, doc, docx, odt, pages, rtf, jpeg, jpg, png, xls, xlsx, ods, ppt, pptx, odp, xml, csv, srt, html, po, mo, idml, indd

Töltés

Kérem, várjon!


Simplepay logó, Mastercard logó, Maestro logó, American Express logó

© 2023 Start Fordítóiroda