Gyors fordítás

A Start Fordítóiroda gyors fordítás szolgáltatása, amely villámgyorsan kezeli sürgős fordítási megbízásait!

Bármely cég (vagy magánszemély) életében előfordulhat, hogy hirtelen, sürgősen, akár egyik napról a másikra, vagy csupán néhány órán belül lenne szükségük bizonyos dokumentumok fordítására, olykor munkaidőn túl, vagy hétvégén is.

Irodánk ilyen esetekre is kínál megoldást, kifejezetten erre a célra alakítottuk ki gyors fordítás szolgáltatásunkat, amelyet egyedi ajánlatkérőnk segítségével tudnak igényelni. Projektmenedzsereink a legrövidebb idő alatt felveszik Önökkel a kapcsolatot, elsőbbséggel küldik az árajánlatot, a megrendelés megerősítését követően pedig azonnal elkezdik a szervezést. A projektet prioritásként kezeljük, így a fordítást (terjedelemtől és nyelvpártól függően) akár már néhány órán belül is kézhez kaphatják.

Nagyobb terjedelmű fordítandó szöveg esetében a rövid határidő betartása érdekében a fordítást több fordító, párhuzamosan dolgozva készíti. Természetesen ilyenkor is egységességre törekszünk, ehhez többféle módszert is alkalmazunk, a gyorsaság nem megy a minőség rovására.

A forrásnyelvi szövegben előforduló kulcskifejezésekről, terminusokról az ügyféllel egyeztetve előzetesen listát készítünk, a megrendelő által preferált fordításaikat előre egyeztetjük a projekten dolgozó összes fordítóval, biztosítva ezzel a következetes szóhasználatot. Továbbá a szöveget úgy osztjuk részekre, hogy a logikai egységek ne sérüljenek, pl. több egymáshoz kapcsolódó fejezetet ugyanaz a fordító készítsen.

Az elkészült fordítást ezután munkatársaink fordítástámogató szoftver segítségével gyorsan és hatékonyan ellenőrzik, ahol szükséges, összehangolják, hogy Önök gyors fordítás esetén is kiemelkedő minőségű munkát kaphassanak.

Fordítói kapacitásunknak és rugalmas, professzionális csapatunknak köszönhetően a legrövidebb határidőre is találunk megoldást, forduljanak hozzánk bizalommal!

előnyök
 • Pipa

  Akár 1 napos határidő

 • Pipa

  Villámgyors ügyfélszolgálat

 • Pipa

  Hétvégi nyitvatartás

 • Pipa

  37 nyelven

 • Pipa

  Alacsony ár

 • Pipa

  Pénzvisszafizetési garancia

 • Pipa

  Hivatalos fordítás

Fordított nyelvek

Magyar

Angol

Német

Albán

Arab

Bolgár

Bosnyák

Cseh

Dán

Észt

Finn

Flamand

Francia

Görög

Héber

Holland

Horvát

Japán

Kínai

Lengyel

Lett

Litván

Macedón

Montenegrói

Norvég

Olasz

Orosz

Portugál

Román

Spanyol

Szerb

Szlovák

Szlovén

Svéd

Török

Ukrán

Vietnámi

Árajánlatkérés gyors fordításra

Maximális engedélyezett fájlméret:

50MB

Engedélyezett fájlkiterjesztések:

pdf, txt, doc, docx, odt, pages, rtf, jpeg, jpg, png, xls, xlsx, ods, ppt, pptx, odp, xml, csv, srt, html, po, mo, idml, indd

Töltés

Kérem, várjon!


Simplepay logó, Mastercard logó, Maestro logó, American Express logó

© 2023 Start Fordítóiroda