Lektorálás

Ügyfeleinknek lehetőséget biztosítunk arra, hogy saját maguk vagy más szolgáltató által elkészített fordítások lektorálását kérjék, amelynek helyességét egy, az adott szakterületen jártas és nagy tapasztalattal rendelkező szaklektor ellenőrzi, javítja. Ennek célja lehet egy korábbi fordítás javítása vagy véleményezése is. Amennyiben a fordítás nem szakszerű, vagy minősége szakfordítási szempontból kifogásolható, a szöveg újrafordítását javasoljuk, amelyre vonatkozóan módosított árajánlatot küldünk annak érdekében, hogy az Önök számára legköltséghatékonyabb megoldást találhassuk meg.

További elérhetőségek

Nyitvatartás: Hétfőtől vasárnapig!

E-mail cím: info@startfordito.hu

Telefonszám: +36 30 481 8889

Attól függően, hogy az adott szöveget milyen célra szánják, illetve milyen jellegű anyagról van szó, a lektorálás különböző típusai közül választhatnak. Bonyolult vagy nehéz nyelvezetű, erősen szakmai szövegek esetében szakmai lektorálást is kínálunk, hiszen a nyelv magas szintű ismerete mellett ilyenkor a szaktudás is elengedhetetlen követelmény. Gondoskodunk róla, hogy a lektor az adott szakterületen nagy tapasztalattal, mély ismeretekkel vagy akár szakirányú végzettséggel rendelkezzen. Ha a legfőbb szempont, hogy a dokumentumok a célnyelvi befogadók számára mind stilisztikailag, mind nyelvileg tökéletes lehessen, az anyanyelvi lektorálás lehet a legjobb megoldás. Természetesen minden esetben igyekszünk ügyfeleink igényeihez igazodni, ezért a különböző lektorálási típusok megbízástól függően kombinálhatók egymással.

előnyök
 • Pipa

  Szakképzett lektorok

 • Pipa

  Nyelvhelyességi, helyesírási, grammatikai és formai hibák ellenőrzése

 • Pipa

  Nyelvi finomhangolás a professzionális üzlethez

 • Pipa

  37 nyelven

 • Pipa

  Kedvező ár

 • Pipa

  Pénzvisszafizetési garancia

 • Pipa

  Hivatalos tanúsítvány

Lektorált nyelvek

Magyar

Angol

Német

Albán

Arab

Bolgár

Bosnyák

Cseh

Dán

Észt

Finn

Flamand

Francia

Görög

Héber

Holland

Horvát

Japán

Kínai

Lengyel

Lett

Litván

Macedón

Montenegrói

Norvég

Olasz

Orosz

Portugál

Román

Spanyol

Szerb

Szlovák

Szlovén

Svéd

Török

Ukrán

Vietnámi

Árajánlatkérés lektorálásra

Maximális engedélyezett fájlméret:

50MB

Engedélyezett fájlkiterjesztések:

pdf, txt, doc, docx, odt, pages, rtf, jpeg, jpg, png, xls, xlsx, ods, ppt, pptx, odp, xml, csv, srt, html, po, mo, idml, indd

Töltés

Kérem, várjon!


Simplepay logó, Mastercard logó, Maestro logó, American Express logó

© 2023 Start Fordítóiroda