Jogi fordítás

Szerződések, tanúvallomás, cégkivonat, alapító okirat, taggyűlési jegyzőkönyv, nyilatkozatok, jogszabály/törvényszövegek, bírósági ítélet, fellebbezés, végzés, határozat, peranyagok – pl. szakértői vélemény fordítása és lektorálása.

Paragrafus

Jogi szövegek lehető legszélesebb spektrumát igyekszünk lefedni, a lehető legmagasabb minőséget nyújtva. Jogi végzettséggel rendelkező fordítóink és lektoraink segítségével jogilag is hiteles, pontos fordításokat biztosítunk. Forduljanak hozzánk bizalommal, ha szerződés, cégkivonat, céges alapító okirat, taggyűlési jegyzőkönyv, tanúvallomás, vádirat, fellebbezés, bírósági ítélet, jogszabály/törvényszövegek vagy bármilyen kiegészítő peranyag fordítására is legyen szükségük! Igény esetén hivatalos tanúsítvány is igényelhető, mellyel igazoljuk, hogy az eredeti dokumentum és a fordítás mindenben megegyezik egymással. Záradékolt fordításainkat a bíróságok és a cégbíróság is elfogadja. Egyes esetekben előfordulhat azonban, hogy közhiteles fordításra van szükség, erről előzetesen az adott hatóságnál tudnak tájékozódni.

előnyök
 • Pipa

  Jogi fordítók

 • Pipa

  Maximális adatbiztonság

 • Pipa

  Kedvező ár

 • Pipa

  37 nyelven

 • Pipa

  Ingyenes próbafordítás

 • Pipa

  Pénzvisszafizetési garancia

 • Pipa

  Hivatalos tanúsítvány

Fordított és lektorált nyelvek

Magyar

Angol

Német

Albán

Arab

Bolgár

Bosnyák

Cseh

Dán

Észt

Finn

Flamand

Francia

Görög

Héber

Holland

Horvát

Japán

Kínai

Lengyel

Lett

Litván

Macedón

Montenegrói

Norvég

Olasz

Orosz

Portugál

Román

Spanyol

Szerb

Szlovák

Szlovén

Svéd

Török

Ukrán

Vietnámi

Árajánlatkérés jogi fordításra

Ezen dokumentumok esetén valószínűleg szüksége van hivatalos tanúsítványra:

szerződések, alapító okirat, cégkivonat, nyilatkozatok pl. köztartozás-mentességről, taggyűlési jegyzőkönyv, jogszabály/törvényszövegek, tanúvallomás, végzés, bírósági határozat
Töltés

Kérem, várjon!


Simplepay logó, Mastercard logó, Maestro logó, American Express logó

© 2023 Start Fordítóiroda