RÓLUNK

Start fordítóiroda logó

A START Fordítóiroda kiemelkedő minőségű fordítási szolgáltatásokat kínál az üzleti és magánszektorok számára egyaránt. Képzett és tapasztalt fordítóink a legmagasabb szintű fordítási szolgáltatást nyújtják az ügyfelek számára, az általuk készített fordításokat pedig gondosan ellenőrizzük, hogy minden egyes alkalommal biztosítsuk a pontosságot és következetességet.

Fordítóirodánk belső struktúrájának kialakításakor nagy hangsúlyt fektettünk arra, hogy az összes fordítási munkát saját erőforrásainkkal végezhessük, hogy ügyfeleink a lehető legmagasabb minőségű fordítást kapják a legoptimálisabb áron. Az általunk kínált fordítási szolgáltatások között nincsenek különféle csomagajánlatok, mint például prémium, anyanyelvi vagy sima szakfordítói csomagok, mert minden egyes projektünkre különleges figyelmet fordítunk, és törekszünk a lehető legmagasabb minőség elérésére.

Kulcsfontosságú számunkra a belső céges egyensúly megteremtése, mert úgy véljük, a szolgáltató belső feszültsége negatívan befolyásolhatja az ügyfelekkel való kommunikációt is. Ennek érdekében minden munkavállalónk számára egyenlő feltételeket biztosítunk, és ugyanezt az elvet alkalmazzuk ügyfeleinkkel, partnereinkkel és alvállalkozóinkkal kapcsolatban is. Célunk, hogy mindenkit egyenlő mértékben bevonjunk a munkafolyamatokba, így garantálva a legmagasabb minőségű szolgáltatást.

Tisztában vagyunk vele, hogy az ügyfelek számára egy új szolgáltatás igénybevétele kockázatot jelenthet. Mi azonban teljes mértékben átvállaljuk ezt a kockázatot, és minden fordításunkra 100%-os pénzvisszafizetési garanciát vállalunk. Céges ügyfeleink számára ezenkívül egy 1500 karakteres próbafordítást is biztosítunk, hogy kockázat nélkül megtapasztalhassák, milyen minőségi munkát adunk ki a kezünkből. Ha a próbafordítás minősége bármilyen okból kifolyólag nem győzi meg Önöket, bárminemű kötelezettség nélkül elállhatnak a megbízástól.

Igyekszünk, hogy a munkát mindig olyan szakfordítók végezzék, akik az adott téma szakértői, és az adott szakterületen mély tudással rendelkeznek. A legmegfelelőbb ember kiválasztásával garantáljuk, hogy a fordítások precízen és hitelesen adnak vissza minden szakmai információt és részletet.


Simplepay logó, Mastercard logó, Maestro logó, American Express logó

© 2023 Start Fordítóiroda