Milyen szakterületeken fordítunk?

Fordítási szakterületeink

A Start Fordítóiroda nyelvi szolgáltatásai a szakterületek széles körét ölelik fel. Bátran fordulhatnak hozzánk pénzügyi, jogi, orvosi, műszaki vagy akár általános jellegű szöveggel is, mi minden esetben kezeskedünk a pontos és következetes fordításért, rövid határidők és kedvező árak mellett.

Kiemelkedő minőségű munkánkhoz a legújabb fordítási technológiákat használjuk, illetve olyan gondosan összeállított szakfordítói csapattal dolgozunk, melynek tagjai a nyelvi szakértelem mellett számos iparágban is jártasak. Így biztosítjuk, hogy a fordítások ne csak nyelvileg, hanem szakmailag, valamint terminológiailag is pontosan legyenek, és megfelelően adják át az eredeti üzenetet.

Céges fordítások megoszlása szakterületenként

Szakfordítói Csapat: Gondosan összeállított csapatunk különböző iparágakban szerzett tapasztalataival biztosítja, hogy a fordítások ne csak nyelvileg, de szakmailag is kifogástalanok legyenek. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy a legmagasabb minőségű munkát nyújtsuk ügyfeleinknek.

Fordítási Technológiák: A legfrissebb fordítási technológiákat alkalmazzuk a hatékonyság és pontosság növelése érdekében. Az automatizált fordítási eszközök segítségével felgyorsítjuk a folyamatot, miközben a szakember által végzett ellenőrzés biztosítja a minőséget.

A Start Fordítóiroda elkötelezett a folyamatos fejlődés mellett, hogy ügyfeleinknek mindig a legkorszerűbb és legmegfelelőbb fordítási szolgáltatásokat nyújthassuk a változatos szakterületeken.


Simplepay logó, Mastercard logó, Maestro logó, American Express logó

© 2023 Start Fordítóiroda