Egynyelvű lektorálás

Az egynyelvű lektorálás a célnyelven készült szöveg szakfordító általi szaklektorálása. Egynyelvű lektorálás esetében forrásnyelvi szöveg nem áll rendelkezésre, a lektor a célnyelvi nyelvhelyességet, szakmai terminológiát, illetve a stilisztikai sajátosságokat ellenőrzi attól függően, hogy az adott szöveget milyen célra kívánják felhasználni (pl. belső céges tájékoztatóanyag, szakmai vagy laikusoknak szánt tájékoztató). Az egynelvű lektorálás nem csak cégek számára, hanem magánszemélyeknek is hasznos lehet pl. külföldi továbbtanuláshoz vagy munkavállaláshoz szükséges idegen nyelvű motivációs levelek tökéletesítése érdekében. Igény esetén lehetőség van magyar nyelvű szövegek egynyelvű lektorálására is, lektoraink örömmel vállalják a helyesírási hibák, magyartalan megfogalmazások javítását.

A mai globalizált üzleti környezetben egyre gyakoribb, hogy bizonyos dokumentumok (pl.: pénzügyi jelentések, beszámolók, marketinganyagok stb.) rögtön angolul, németül vagy egyéb idegen nyelven készülnek. Az eredeti üzenet és tartalom minél pontosabb átadása érdekében viszont továbbra is javasolt egy professzionális nyelvi szakember bevonása. Erre a célra megfelelő megoldást kínál irodánk egynyelvű lektorálás szolgáltatása, melynek keretein belül igény esetén anyanyelvi lektorálásra is sor kerülhet.

előnyök
 • Pipa

  Anyanyelvi lektorok

 • Pipa

  Nyelvhelyességi, helyesírási, grammatikai és formai hibák ellenőrzése

 • Pipa

  Nyelvi finomhangolás a professzionális üzlethez

 • Pipa

  37 nyelven

 • Pipa

  Kedvező ár

 • Pipa

  Pénzvisszafizetési garancia

 • Pipa

  Hivatalos tanúsítvány

Lektorált nyelvek

Magyar

Angol

Német

Albán

Arab

Bolgár

Bosnyák

Cseh

Dán

Észt

Finn

Flamand

Francia

Görög

Héber

Holland

Horvát

Japán

Kínai

Lengyel

Lett

Litván

Macedón

Montenegrói

Norvég

Olasz

Orosz

Portugál

Román

Spanyol

Szerb

Szlovák

Szlovén

Svéd

Török

Ukrán

Vietnámi

Árajánlatkérés egynyelvű lektorálásra

Maximális engedélyezett fájlméret:

50MB

Engedélyezett fájlkiterjesztések:

pdf, txt, doc, docx, odt, pages, rtf, jpeg, jpg, png, xls, xlsx, ods, ppt, pptx, odp, xml, csv, srt, html, po, mo, idml, indd

Töltés

Kérem, várjon!


Simplepay logó, Mastercard logó, Maestro logó, American Express logó

© 2023 Start Fordítóiroda