Hosszú távú partneri együttműködés

A Start Fordítóiroda célja, hogy hosszú távú együttműködés keretében nemcsak prémium minőségű fordítási szolgáltatásokat biztosítson, hanem jelentős költségcsökkentést is elérjen ügyfelei számára. Ezt azáltal tesszük lehetővé, hogy kedvezőbb árakkal kalkulálunk, valamint fordítási memóriát használunk, amelynek köszönhetően a már lefordított szövegrészeket nem kell újra fordítani, így csökkentve a munkaórákat és az ezzel járó költségeket.

Költséghatékonyság:

Hosszú távú együttműködésünk lehetővé teszi a fordítási folyamatok optimalizálását, csökkentve ezzel a költségeket és növelve a hatékonyságot.

Fordítási memória és terminológiai adatbázis:

A Start Fordítóiroda speciális fordítástámogató rendszere és fordítási memóriája révén jelentősen növeli a fordítási folyamatok hatékonyságát és következetességét. Minden egyes projektet alaposan átnézünk, ahol a jóváhagyott mondatokat és szövegrészeket egyedi fordítómemóriába tároljuk. Ezt a memóriát a rendszer azonos szövegrészek ismételt előfordulása esetén felhasználja, automatikusan átemelve a szöveget az új dokumentumba, csökkentve ezzel a fordítás és lektorálás idejét és költségeit. Emellett a terminológiai adatbázisunkkal biztosítjuk az ügyfél által preferált szóhasználat következetességét, így az egyedi elnevezések és terminológiák minden dokumentumban egységesen jelennek meg. Ezáltal a fordítások nemcsak gyorsabbak és költséghatékonyabbak lesznek, hanem a szaknyelvi konzisztencia is fokozódik, ami növeli a végtermék minőségét és hitelességét.

Megbízhatóság és konzisztencia:

Hosszú távú kapcsolatunk révén mélyrehatóan megismerjük cége specifikus igényeit, terminológiáját, és kommunikációs stílusát, így biztosítva a fordítások magas szintű konzisztenciáját.

Gyors Válaszidők és rugalmasság:

Hosszú távú partnereinknek elsőbbséget biztosítva, garantáljuk a gyors és hatékony válaszadást minden kérésre, akár este vagy hétvégén is, így eliminálva a hagyományos várakozási időket.

Biztonság és diszkréció:

Az üzleti információk kezelése során a legmagasabb biztonsági és adatvédelmi normákat alkalmazzuk.

További részletekért és hosszú távú partneri együttműködésünk megbeszéléséhez kérjük, írjon nekünk az info@startfordito.hu címre.


Simplepay logó, Mastercard logó, Maestro logó, American Express logó

© 2023 Start Fordítóiroda